طرز تهیه سالاد قارچ | میان‌وعده‌ای گیاهی، جذاب و متفاوت برای روزهای قرنطینه

سالاد قارچ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که سریع آماده می‌شود و برای گیاهخواران و افراد وگن مناسب است. اگر می‌خواهید غذای متفاوتی با قارچ درست کنید سالاد قارچ را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای گوجه‌فرنگی در ۳۰ دقیقه
طرز تهیه سالاد سیب | یک دسر مقوی دانمارکی
طرز تهیه سالاد یونانی | این خوراک ساده غذای افلاطون بوده است

  • مواد لازم

قارچ خرد شده، ۲۰۰ گرم
مخلوطی از کاهو یا اسفناج ساطوری شده، نیم‌پیمانه
گوجه‌فرنگی خرد شده، ۳-۴ عدد 
پیاز کوچک، حلقه‌حلقه شده، یک عدد
سرکه، ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه صبحانه سوئیسی
 طرز تهیه نان باگت در خانه 
طرز تهیه دونات خانگی
طرز تهیه نان لواش در خانه 
طرز تهیه نان تافتون در خانه 
فیلم | طرز تهیه نان بربری در خانه

► مرحله اول

دم قارچ‌ها را بگیرید و پس از شستن آنها را خرد کنید، قارچ‌ها را کمی تفت بدهید تا آب آن تمام شود. سپس بگذارید سرد شود. کاهو و اسفناج‌ها را ساطوری یا خیلی ریز خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز بشویید و سپس نگینی خرد کنید. پیاز را حلقه‌حقله کنید.

► مرحله دوم

همه اجزای سالاد را در بادیه بریزید و سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید. نمک و فلفل بپاشید، زیر و رو کنید و در ظرف سالاد بریزید و میل کنید.

منبع: مستطاب آشپزی

بیشتر بخوانید:

کافی‌شاپ در خانه | راهنمای کامل درست‌کردن موکا
راهنمای کامل درست‌کردن قهوه فرانسه
راهنمای کامل درست‌کردن شیر نسکافه
راهنمای کامل درست‌کردن ماکیاتو

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *