نکته بهداشتی: ایمنی غذا برای مسافران

پیشگیری از بیماری‌های منتقل‌شوند از راه غذا به خصوص در هنگام مسافرت مهم است.

برای پیشگیری از این بیماری‌ها به این نکات توجه کنید:

– دست‌هایتان را پیش تهیه یا مصرف غذا بشویید.

– غذاهای پخته و خام را از هم جدا کنید.

– غذا را زیر دمای ۵ درجه سلسیوس سرد یا در دمای بالای ۶۰ درجه سلسیوس گرم نگهدارید.

– از نوشیدن آب‌هایی که به پاک آن اطمینان ندارید و سبزی‌های و میوهای پوست‌نکنده نشسته خودداری کنید.

اگر به مسافرت خارجی می‌روید، با دکترتان درباره بیماری‌های شایع در کشور مقصدتان مشورت کنید. ممکن است لازم باشد اقدامات پیشگیری مانند واکسیناسیون لازم باشد.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code