Menu

نکته بهداشتی:‌ تهیه دسر سالم

0 Comment


دسر را نیز می‌توان طوری تهیه کرد که به سلامت شما آسیبی نرسانند.  

هنگام تهیه دسر از شیر بی‌چربی یا پنیر خامه‌ای کم‌چربی یا ماست کم چربی استفاده کنید تا میزان کالری دسر کاهش یابد.

افزودن موز و سس سیب هم می‌تواند نیاز به استفاده از روعن‌ها و چربی‌های ناسالم را کاهش دهد.

همچنین با افزودن میوه‌هایی مانند گیلاس، آناناس، انبه تازه و هلو و غلات کامل مانند جو دو سر به میزان ویتامین و فیبر را افزایش دهید تا از بالا رفتن قند خون پس از مصرف دسر جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code