Menu

مصرف زیاد گوشت قرمز می‌تواند خطر مرگ را افزایش دهد

0 Comment


به گزارش خبرنگار مهر، مطالعات نشان می‌دهد جایگزین کردن گوشت قرمز با سایر منابع پروتئینی نظیر تخم مرغ، ماهی، غلات کامل و سبزی‌جات، به مرور زمان به عمر طولانی‌تر کمک می‌کند.

در این مطالعه، تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد به بررسی رابطه بین تغییر در مصرف گوشت قرمز در طول یک دوره ۸ ساله و نرخ مرگ و میر در طول ۸ سال بعد پرداختند. شروع مطالعه از سال ۱۹۸۶ تا پایان ۲۰۱۰ بود.

هر ۴ سال یکبار، شرکت کنندگان پرسشنامه‌ای را در مورد میانگین میزان مصرف برخی غذاهای عنوان شده در پرسشنامه تکمیل می‌کردند.

محققان دریافتند افزایش میزان مصرفی گوشت قرمز تا ۳.۵ وعده در هفته یا بیشتر در طول دوره ۸ سال اول با افزایش ۱۰ درصدی ریسک مرگ در ۸ سال بعد مرتبط بود.

در مجموع، کاهش مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف غلات کامل، سبزی‌جات یا سایر خوراکی‌های پروتئینی نظیر گوشت مرغ بدون پوست، تخم مرغ و ماهی، با خطر کمتر مرگ در بین زنان و مردان مرتبط بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code