طرز تهیه فرنچ‌تست تخم‌مرغ | میان‌وعده‌ای ساده و فوق‌العاده خوشمزه

به گزارش همشهری آنلاین، فرنچ‌تست تخم مرغ را می‌توان به عنوان غذایی سبک و سالم معرفی کرد که در عین آسان‌پخت بودن مواد موردنیازش هم در هر خانه‌ای پیدا می‌شود. می‌توانید این اسنک خوشمزه را برای صبحانه یا میان‌وعده و حتی شام درست کنید و از مزه فوق‌العاده آن لذت ببرید.

مواد لازم:

۳ عدد تخم مرغ

یک‌چهارم لیوان شیر

نمک و فلفل به میزان دلخواه

۲ اسلایس نان تست سفید

۳ قاشق چایخوری کره

۲ اسلایس ژامبون 

یک‌سوم لیوان پنیر رنده‌شده

نصف پیاز

مواد پیشنهادی برای تزئین:

سس گوجه‌فرنگی

پیازچه و جغفری تازه خردشده

طرز تهیه:

۱-    در یک کاسه متوسط تخم مرغ‌ها و شیر را با هم مخلوط می‌کنیم. نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.

۲-    روی دو طرف نان تست کره می‌مالیم.

۳-    یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله می‌گذاریم تا گرم شود. ماهیتابه باید به اندازه‌ای باشد که دو اسلایس نان تست در آن جا شود.

۴-    یک قاشق چایخوری کره را در ماهیتابه می‌ریزیم. بعد از اینکه کره آب شد، مایع تخم مرغ را به آن اضافه می‌کنیم.

۵-    بلافاصله دو تکه نان تست را در کنار هم توی ماهیتابه می‌گذاریم. کمی که نان به مواد آغشته شد، آن را برمی‌گردانیم.

۶-    بعد از اینکه تخم مرغ‌ها کمی پخته شد، کل مواد را برمی‌گردانیم.

۷-    حدود یک دقیقه منتظر می‌مانیم تا زیر املت طلایی‌رنگ شود.

۸-    چهار طرف املت را روی دو تکه نان تا می‌زنیم.

۹-    ژامبون‌ها را روی املت می‌گذاریم. سپس روی آنها را با پنیر می‌پوشانیم و روی پنیر هم پیازچه خردشده می‌ریزیم.

۱۰-     دوباره املت را تا می‌زنیم به طوریکه دو تکه نان تست روی هم قرار بگیرند و برای ۳۰ تا ۶۰ ثانیه دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.

فرنچ تست خوشمزه شما آماده است. آن را با جعفری تزئین و با سس گوجه‌فرنگی نوش جان کنید.
 

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code