Menu

آشنایی با روش تهیه توپک برفی شکلاتی مجلسی

۰ Comment


  • مواد لازم برای تهیه توپک برفی شکلاتی

نصف لیوان خامه مایع (یا خامه صبحانه)

نصف لیوان پودر قند

۲ لیوان پودر نارگیل

۱ پاکت بیسکوییت کرم‌دار

  • برای روی توپک:

۸۰ گرم شکلات شیری یا شکلات تلخ

پودر پسته

  • طرز تهیه توپک برفی شکلاتی 

خامه و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. سپس پودر نارگیل را اضافه کنید و با دست ورز بدهید.

قوام مواد را کنترل کنید، ممکن است مقدار پودر نارگیل یک قاشق کم و یا زیاد شود.

قوام مواد سفت نباشد وقتی قابل شکل دادن شد یعنی قوام مواد خوب است.

از مواد تکه‌های کوچکی بردارید و گرد کنید.

بیسکویت کرم دار را از وسط نصف کنید.

توپک نارگیلی را روی قسمت کرم‌دار بیسکویت بچسبانید و روی توپک را صاف کنید.

تمام مواد را به این شکل آماده کنید.

ممکن است توپک کمی از هم بپاشد اشکال ندارد کاملا نرمال است با حرکت‌های آرام شکل بدید و روی بیسکوییت بچسبانید.

شکلات را به روش بن ماری آب کنید. توپک‌ها را در شکلات بزنید.

سپس در پودر پسته بزنید می‌توانید به جای پودر پسته از فندق یا مغزهای دیگر استفاده کنید.

می توانید هم ساده داخل ظرف بچینید.

با این مقدار مواد یک بشقاب پر می‌شود.

اگر می‌خواهید مقدار بیشتری درست کنید می‌توانید مقدار مواد را دو برابر کنید.

داخل ظرف دربسته و در یخچال تا مدتی می‌توانید نگه دارید.

منبع: turkyemekler@

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code